Qui som?

El record del nostre poble i de la nostra gent, en els bons com els mals moments, és el principal motiu d’este lloc web.

Per a això, homenatjar com es deu, a tots aquells que han contribuït des de prop o lluny a construir els fonaments i segellar les primeres pedres d’aquest antic poble de pescadors situat al Parc Natural de l’Albufera és la nostra primera llabor.

L'Associació Natura i Medi Ambient del Mareny del Barraquetes

Els moments de altres èpoques, recordant ja els nostres, és poden visionar sol o en companyia.

Aquí es poden veure imatges i vídeos de batejos, de primeres comunions, de bodes, com de festes del poble amb actes musicals de la nostra antiga banda de tambors i cornetes, els festejos taurins i les carrosses prenent els carrers del poble.

Segur que eixe viatge a temps passats, li despertara eixa mescla d’alegria i tristesa, anomenada nostàlgia, al veure un ser volgut, un familiar, un amic o algun veí.

Ademas, un recordatori a cadascun d’ells realitzat pels seus sers estimats, és poden llegir, al menú “D’un Ser Volgut” de la secció esmentada.

També pretén animar als lectors que descobrixen el nostre poble a visitar-nos per a disfrutar dels nostres productes hortícoles i la nostra agradable platja familiar.

i passa el temps … al Mareny de Barraquetes“.

431 vistes