Qui som?

No sé el que ens reserva el temps, però que el vulguem o no, a les bones o a les dolentes, ens anirem amb ell.

Però el que el temps no s’esperava, per molt lluny que ens porte, és que en “i passa el temps … ” som capaços de remuntar-ho.

Gràcies a això, i amb l’ajuda de tots, és possible immortalitzar, al nostre poble, la vida del poble i com no, a totes les Marenyeres i a tots els Marenyers.

Ara, ja poden passar els dies, que el temps ja no ens oblidara.

El record del nostre poble i de la nostra gent, en els bons com els mals moments, és el principal motiu d’este lloc web.

Per a això, homenatjar com es deu, a tots aquells que han contribuït des de prop o lluny a construir els fonaments i segellar les primeres pedres d’aquest antic poble de pescadors situat al Parc Natural de l’Albufera és la nostra primera labor.

Moments de altres èpoques, recordant ja els nostres, és poden visionar sol o en companyia, a la secció “Els Nostres Records”.

Aquí es poden veure imatges i vídeos de batejos, de primeres comunions, de bodes, com de festes del poble amb actes musicals de la nostra antiga banda de tambors i cornetes, els festejos taurins i les carrosses prenent els carrers del poble.

Segur que eixe viatge a temps passats, li despertara eixa mescla d’alegria i tristesa, anomenada nostàlgia, al veure un ser volgut, un familiar, un amic o algun veí.

Ademas, un recordatori a cadascun d’ells realitzat pels seus sers estimats, és poden llegir, al menú “D’un Ser Volgut” de la secció esmentada.

Altres dels propòsits d’este lloc és informar els nostres lectors dels esdeveniments que alimenten i alimentaran el dia a dia d’esta entitat local menor de la Comunitat Valenciana.

Per a això, posem a disposició de forma voluntària en les pagines d’esta web, el temps i l’energia necessària per a ajudar totes les persones i tots els grups, associacions, comerços, servicis, … que milloren diàriament la vida del poble.

També pretén animar als lectors que descobrixen el nostre poble a visitar-nos per a disfrutar dels nostres productes hortícoles i la nostra agradable platja familiar.

i passa el temps … al Mareny de Barraquetes“.