Dones del Mareny de Barraquetes Entitats d’Utilitat Pública

Berenar de les Dones del Mareny de Barraquetes per a celebrar el Dia de la Dona.

Les dones del poble es van reunir el dimecres 11 de mars 2020 a les 18:00 hores de la vesprada per a disfrutar una vegada mes, una estona juntes entre elles i celebrar per a esta ocasió el Dia de la Dona.

Durant una excel·lent berenar de productes locals, va ser l’oportunitat per a fer un balanç de la situació de les dones en la societat i com no, es parla de la suspensió de Les Falles i altres esdeveniments relacionats amb el coronavirus.

Evidentment es va parlar de l’acció del dilluns 8 de març a les  portes del ajuntament en la qual van aprofitar la concentració pública per a llegir un manifest per a exigir una major igualtat de drets, millorar la condició de les dones, celebrar les victòries i els avanços.