Festes i Festius Nadal i Cap d'Any

Els Reis Mags 2020

Els Reis Mags van arribar anit al Mareny de Barraquetes.

Tot just ser vists, els tres Reis, van començar a repartir tot tipus de llepolies als presents.

És el primer moment màgic de la nit quan pels carrers del poble fins a arribar a la Parròquia de la Mare de Déu del Rosari, els més majors, a qui tant els costa moure’s diàriament, arrepleguen sense ajuda i mes de pressa que ningú, els caramels de terra.

Però, el moment màgc que tots esperàvem va tindre lloc dins de l’església quan els Reis ajudats pels seus patges, van aconseguir il·luminar d’una immensa alegria, la cara dónes els més xicotets al rebre els seus regals tan merescuts.

Al finalitzar el repartiment de joguets, els Reis Mags es van acomiadar de tots perquè tenien molta més màgia que repartir en esta nit de felicitat.

Moltes gràcies per estos moments, senyors festers. Perdó … volia dir Reis Mags.